sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Campanie - un mod de a-ti ocupa timpul

Exista sute de campanii in Romania , majoritatea :
- sunt concepute pentru acte caritabile ( Slava Domnului )gen : Campanie Anti-drog , Campanie Anti-fumat , Campanie Anti-plagiat , mai nou Campanie Anti-manele , Anti-rock si alte genuri de muzica , Campanii umanitare , Campanii publicitare etc :
" În accepţiunea noastră a face campanie înseamnă a te organiza pentru a schimba ceva care îţi afectează viaţa. O campanie, pentru a avea succes şi credibilitate, are nevoie de participarea şi sprijinul cât mai multor oameni care să-şi împartă sarcinile şi să asigure transmiterea mesajului lor către cât mai multe persoane. Deasemenea considerăm că o campanie nu poate avea succes fară o planificare anterioară." sursa : http://campanii.ngo.ro
De exemplu , sunt sute de Campanii Anti-Drog in Romania la care , daca le accesezi gasesti numai mesaje negativiste gen : " Drogurile cauzeaza hipertensiune si agitatie panica, dureri de cap ,confuzii, ameteala " si diferite posturi cu cazuri nefericite . OK sa o luam logic . Credeti ca acel consumator de droguri se apuca el sa citeasca " Care sunt cauzele drogurilor? " ? Si sa zica " Aah frate a mai aparut inca o campanie anti-drog ia sa ma las ca deja se ingroasa gluma " .....faza e ca nici macar nu se oboseste....acesta este dezavantajul Campaniilor online ca nu sta nimeni sa le citeasca .... mai ales consumatorii de droguri sau de tigari si multe altele ....Sfatul meu ? Lasati-va de meserie . Daca aveti de gand sa ramaneti la stadiul de Campanie online...faceti chestia asta...nu va mai obositi....incercati sa tintiti mult mai sus folositi-va imaginatia ca doar la asta sunteti buni !!!

Un comentariu:

  1. Ceva cum ar fi eliminarea burotsilor din guvern..sau anti-Base..cv de genu..

    RăspundețiȘtergere